Новий трейлер до фільму “Barbie”

Warner Bros. представила другий трейлер до фільму “Barbie”.

Ми знаємо, що це не “адаптована” історія про персонажа на ім’я Барбі, яка випадково виглядає як лялька. А це більше схоже на телевізійний фільм 90-х “Life-Size”, в якому Тайра Бенкс зіграла ляльку на ім’я Ів, яка вступає в конфлікт із реальним світом.

Гервіг робить зрозумілим, що ці персонажі є втіленням символічних іграшок Mattel. Відразу ж трейлер переносить вас у світ Барбі вашої мрії. Уявіть, що в дитинстві у вас була найбільша колекція Барбі для одягання, танців і створення драми на ваш розсуд. Це дозволяє кожній версії Барбі співіснувати у світі, який демонструє Гервіг, і надає нескінченні можливості для фільму, який ми побачимо у липні.

Barbie movie

Окрім ляльок, дизайн світу Барбі відповідає тому, як ми уявляли його у дитинстві. Природні елементи зображені статично, відповідаючи пластиковій реальності Барбі. Суворе верхнє освітлення навмисно імітує блиск світла на холодному, твердому пластику. Будівлі, пейзажі та пам’ятки на задньому плані використовують той самий ефект, який можна побачити на будь-якому наборі Барбі з вікном.

Barbie movie

Який неймовірно талановитий акторський склад! Актори британських телешоу на Netflix, фільмів Marvel. Тут є щось для кожного.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше